Trabzon'da bir evi soydular!

Trabzon'da bir evden çok miktarda altın ve ziynet eşyası çalındı. Polis, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Gülbaharhatun Mahallesi'nde oturan İsmail S., dün akşam polise giderek, yatak odasında sakladığı çok sayıda altın ve

Trabzon'da bir evi soydular!

Trabzon'da bir evden çok miktarda altın ve ziynet eşyası çalındı. Polis, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gülbaharhatun Mahallesi'nde oturan İsmail S., dün akşam polise giderek, yatak odasında sakladığı çok sayıda altın ve ziynet eşyasının çalındığını bildirdi. İsmail S.'nin evinden, 22 altın hasır bilezik, 8 çeyrek altın, 8 adet 22 ayar ayar bilezik, 30 gram hasır altın, 2 inci kolye, 1 adet 22 ayar gerdanlık, 4 adet 22 ayar çocuk bileziği ve 1 adet alyansının çalındığı öğrenildi.

Polis tarafından yapılan incelemede, evin kapı ve pencerelerinde zorlama görülmedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler