Trabzon'da bir eve esrar baskını

Trabzon'da 12 paket kubar esrar ele geçirildi.Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde C.U'ya ait evde yapılan aramada, C.U'ya ait 12 paket kubar esrar ele geçirildi.Olayla ilgili soruş

Trabzon'da bir eve esrar baskını

Trabzon'da 12 paket kubar esrar ele geçirildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde C.U'ya ait evde yapılan aramada, C.U'ya ait 12 paket kubar esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzon'da ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde Ş.G'nin üzerinde arama yapıldı. Aramada, ruhsatsız tabanca, şarjör ve 6 adet mermi ele geçirildi .

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 5 BİN PAKET KAÇAK SİGARA YAKALANDI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde durumundan şüphe edilen bir araçta yapılan aramada, M.U ve Ç.İ'ye ait 5 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel