Trabzon’da bir cinayet iki ölü!

Trabzon’un Subaşı Köyü’nde K.Ş. (41)tartıştığı babası M.Ş.(66)’yi silahla vurarak öldürdü.  Cinayetin ardından bugün mahkemeye çıkarılan M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.Cinayetin ardından ise olayla ilgili bir başka ölüm ortaya çıktı. Haber61 haber

Trabzon’da bir cinayet iki ölü!

Trabzon’un Subaşı Köyü’nde K.Ş. (41)tartıştığı babası M.Ş.(66)’yi silahla vurarak öldürdü.  Cinayetin ardından bugün mahkemeye çıkarılan M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayetin ardından ise olayla ilgili bir başka ölüm ortaya çıktı. Haber61 haber servisinin edindiği bilgiye göre babasını öldüren K.Ş. cinayette kullandığı silahı komşusu Osman Altuntaş’tan (65) “Bahçeye saldıran sansarları korkutmak” bahanesiyle aldı. K.Ş.’nin  silahla cinayeti işlemesinin ardından jandarma silahın sahibi olan Altuntaş’a Trabzon’dan ayrılmamasını ve her an ifadeye çağrılabileceğini söyledi. Bunun üzerine dün akşam olayın etkisinden dolayı heyecanlanan ve panikleyen Altuntaş bu sabah kalp krizi geçirerek Ahi Evren Kalp ve Damar Hastanesi’ne kaldırıldı. Altuntaş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Altuntaş’ın cenazesi yarın(Cumartesi) Subaşı Köyü’nde öğle namazına mutakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel