Trabzon'da "Bilim Fuarı" Açıldı

 Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nde açılan fuara, Vali Recep Kızılcık, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Baro Başkanı Avukat Mehmet Şentürk, Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Zekeriya Abanozoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kızılcık, burada yaptığ

Trabzon'da "Bilim Fuarı" Açıldı

 

Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nde açılan fuara, Vali Recep Kızılcık, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Baro Başkanı Avukat Mehmet Şentürk, Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Zekeriya Abanozoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 
Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere güvenerek Cumhuriyeti kurduğunu ve gençlerin de bu emaneti en iyi şekilde koruyup geliştirdiğini söyledi.
 
Proje mantığını çok önemsediğini belirten Kızılcık, "Çalışma yöntemi, disiplin ve mantığın küçük yaşlarda kazanılması son derece önemlidir. Ülkemizde bin okulda yürütülen bu projeler ile gençlerimiz kendilerini ortaya koyarak fikirlerini çok güzel ifade edebilme imkanı buluyor.
 
Bu anlamda sizlerden çok ümitliyiz. Yaptığınız ve yapacağınız projeye dayalı bilimsel çalışmalarla 2023 ve 2071 hedeflerimize çok daha kolay ulaşacağız" dedi.
 
Konuşmaların ardından Kızılcık, 36 projenin yer aldığı okulda bilim fuarını gezerek projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler