Trabzon'da bilet kalmadı

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin başlamasına saatler kala Trabzon’da  Milli piyango bayilerinde sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Son biletleri alabilmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlardan kimi amacına ulaşırken, kimi ise eli

Trabzon'da bilet kalmadı

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin başlamasına saatler kala Trabzon’da  Milli piyango bayilerinde sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Son biletleri alabilmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlardan kimi amacına ulaşırken, kimi ise eli boş döndü. Saat 09.00 itibariyle satışa sunulan son biletler saatler 11.00’i gösterdiğinde ise tamamen tükendi. Biletlerin tükendiğini duyuran Piyango  bayileri daha sonra kepenkleri kapattı.

Son biletlerden almayı başaran vatandaşlar, “Çeyrek bilet aldım ama hepsi bana çıkmayacak. Bir ev alır bir de motosiklet alırım daha sonra bir dünya turuna çıkarım. Eşe dosta çevreye elimden geldiğinde yardım etmek hayal budur. Az saatler kaldı heyecan var ama artık şans kısmet diyelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler