Trabzon'da bıçaklı kavga

Trabzon'un Değirmendere mevkiinde Dedehan İş Merkezi önünde 61 TA 400 plakalı araç ile 61 K 11635 plakalı kamyonun karıştığı kazada ortam bir anda karıştı ve sürücüler sinirlerine hakim olamayınca olan oldu. Olayda, sözlü kavganın büyümesi üzerine tartışm

Trabzon'da bıçaklı kavga
Trabzon'un Değirmendere mevkiinde Dedehan İş Merkezi önünde 61 TA 400 plakalı araç ile 61 K 11635 plakalı kamyonun karıştığı kazada ortam bir anda karıştı ve sürücüler sinirlerine hakim olamayınca olan oldu.
 
Olayda, sözlü kavganın büyümesi üzerine tartışma arbedeye dönüşürken kamyon şoförü tartıştığı aracın sürücüsüne bıçak çekti. Trafikte olayı yatıştırmak isteyen duyarlı vatandaşlar ve çevredeki esnaf da olayı müdahil oldu.
 
KAVGAYA BIÇAK KARIŞTI
 
Güçlükle engel olmaya çalışılan kavga sırasında kamyon şoförü aracından aldığı bıçakla diğer araç sürücüsünün üzerine yürüdü. Olaya müdahil olan vatandaşlar kamyon şoförünün elindeki bıçağı zor da olsa almayı başardı. Kaza esnasında trafikte uzun kuyruklar oluşurken olay yerine gelen emniyet ekipleri araçları yol ortasından kaldırdı ve trafik normal akışına döndü
 
Kaynak: Karadenizin sesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel