Trabzon’da beyaz önlük sokakta

 Gaziantep devlet hastanesinde bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülen Dr. Ersin Aslan cinayetine Trabzonlu doktorlardan tepki. Trabzon Atatürk Alanı Meydan parkında toplanarak önce sessizlik eylemiyle başlayan protesto hunharca öldürülen Aslan anısına sayg

Trabzon’da beyaz önlük sokakta

 

Gaziantep devlet hastanesinde bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülen Dr. Ersin Aslan cinayetine Trabzonlu doktorlardan tepki. 

Trabzon Atatürk Alanı Meydan parkında toplanarak önce sessizlik eylemiyle başlayan protesto hunharca öldürülen Aslan anısına saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti.

Cinayetle ilgili açıklamada bulunan Aile Hekimleri Federasyonu Başkanı Halil Altaş, “son yirmi yılda giderek artan hekimlere ve diğer sağlık çalışanlarına karşı şiddet olaylarında artık en üst seviyeye geldiğini görmekteyiz. Bize karşı şiddet eğilimin bu artışında, yürütülmekte olan sağlık politikalarının yaratığı negatif algının etkili olduğu tartışılmaz bir gerçektir.”dedi 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler