Trabzon'da beton santrali kuruldu

Trabzon Belediyesi kaliteli beton üretmek amacıyla kurduğu beton santrali hizmete girdi. Yeşilbük Köyü’nde belediye ait asfalt plentinin yanında kurulan beton santrali saatte 60 metre küp beton üretebiliyor.Tamamiyle elektronik ve otomatik bir ortamda üre

Trabzon'da beton santrali kuruldu

Trabzon Belediyesi kaliteli beton üretmek amacıyla kurduğu beton santrali hizmete girdi. Yeşilbük Köyü’nde belediye ait asfalt plentinin yanında kurulan beton santrali saatte 60 metre küp beton üretebiliyor.

Tamamiyle elektronik ve otomatik bir ortamda üretim yapan yeni santralle birlikte betonun kapasitesi ve kalitesi de artırılmış oldu.
Belediyenin Kutlugün köyünde bulunan ve saatte 30 metreküp beton üretebilen eski santralin ekonomik ömrünü tamamlamasının ardından Yeşilbük Köyü’nde kurulan yeni santral belediyeye 425 bin TL mal oldu.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu göreve geldikleri gündem beri belediyenin araç ve makine parkını yenilemek için adeta seferberlik başlattıklarını kaydederek, “ Trabzon7un altyapısını yenilemek ve geliştirmek için öncelikle iyi bir araç ve makine parkına ihtiyaç vardı.
 
Öncelikle belediyemize 21 milyon TL tutarında 120 yeni iş makinesi ve araç kazandırdık. Bunun yanında asfaltın kalitesini artırmak için saatte 240 ton asfalt üretebilen bölgenin en çağdaş ve modern asfalt plentini Yeşilbük köyünde 20 dönüm arazi üzerine kurarak hizmete sunduk.
 
Kutlugün Köyü’nde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış beton santralini de yenilemek için asfalt plentinin yanına yeni bir santral kurarak hizmete soktuk. Büyükşehir ile birlikte daha geniş hizmetler verebilmek için böyle çağdaş ve modern tesislere ihtiyacımız vardı. Trabzon’a hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler