Trabzon'da beş yıldızlı huzur evi açılıyor

Önümüzdeki aylarda Trabzon’da hizmete girecek olan Türkiye’nin ilk 5 Yıldızlı otel konforunda olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi basın mensuplarına tanıtıldı. Trabzon’un Atatürk Köşkü civarında önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan Özel Köşk Yaş

Trabzon'da beş yıldızlı huzur evi açılıyor

Önümüzdeki aylarda Trabzon’da hizmete girecek olan Türkiye’nin ilk 5 Yıldızlı otel konforunda olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi basın mensuplarına tanıtıldı. 

Trabzon’un Atatürk Köşkü civarında önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, düzenlenen mangal partisi ile basın mensuplarına tanıtıldı. 5 Bin 200 metrekare arazi üzerinde temelleri atılan, 106 yatakla tek ve çift kişilik odalarla hizmet verecek olan merkez, Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı otel konforunda Yaşlı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi olacak. Merkezden 55 yaş ve üzeri yaşlılar faydalanabilecek.
 
 
Özel Köşk Yaşlı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin geldiği nokta hakkında basın mensuplarına bilgi veren Genel Müdürü Tuncay Vanlı, 5 yıldızlı otel konforunda bir tesisi Trabzon’a kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek “106 yataklı tesisimizle hastalarımıza hizmet vereceğiz. 5 yıldızlı otele gittiğinizde hangi konforu buluyorsanız bu tesiste de aynı konfor bulacaklar. Yüzme havuzu, savuna ve hamam bölümlerimiz de var. 55 yaş ve üzeri hastalarımızı burada ağırlayacağız.
 
Huzurevi Bölümü, Hastane Sonrası Bakım Bölümü, Rehabilitasyon Bölümü, Özel Bakım Bölümü (Alzheimer-Demans) alanlarında hizmet vereceğiz. Hastalarımız için gerekli olan personelimiz ise 6 aylık bir eğitimden geçmiş durumda. İşin başında Almanya'da bu bölümde çalışmış olan 3 uzman arkadaşımızla beraber yola çıkıyoruz. Bunun haricinde tesisin doktoru olacak. 24 saat doktor ve hemşire hizmeti alacaklar“ dedi. 
 
Vanlı, yaptıkları araştırmada, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, “Türkiye’de böyle bir tesisin olmadığını ve bu konuda öncülük yaptığımızı öğrendik. Türkiye’nin her tarafından hasta sahipleri bizi arayarak bilgi alıyor“ ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel