Trabzon'da "Bende Yüzüyorum" projesi

 Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce “Bende Yüzüyorum “ projesi kapsamında yüzme bilmeyen 15 öğrenci ücretsiz yüzme kursu verildi.  Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yıl içersinde bayanlara yönelik yaptığı birçok örnek projeye

Trabzon'da "Bende Yüzüyorum" projesi

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce “Bende Yüzüyorum “ projesi kapsamında yüzme bilmeyen 15 öğrenci ücretsiz yüzme kursu verildi. 
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yıl içersinde bayanlara yönelik yaptığı birçok örnek projeye bir yenisini ekledi. Kasım ve Aralık aylarında Trabzon Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yüzme bilmeyen 15 kız öğrencilere “bende Yüzüyorum” projesi kapsamında Trabzon Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu’nda ücretsiz yüzme kursu verildi. Okul Müdürü İdris Demirel böyle bir projeyi hayata geçiren Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’ya teşekkür etti.
 
Trabzon Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde yapılan törende kursa katılarak başarılı elde eden 15 kız öğrenciye Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı tarafından belgeleri verildi. Yazıcı “Ödül töreninde yaptığı konuşmada İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan antrenörlerimiz nezaretinde yapılan bu proje ile yüzme bilmeyen gençlerimize ücretsiz kurs vererek onlara spor yapmaya yönlendirdik” dedi.
 
Törende okul spor faaliyetlerinde başarı elde eden öğrencilere de belgeleri verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel