Trabzon’da belgesel ekibine şok!

Trabzon terminalinde dün akşamüstü ilginç bir olay yaşantıTerminalin ankesörlü telefonundan henüz kimliği belirlenemeyen bir vatandaş 155 polis imdat hattını arayarak İstanbul’a gitmek için hazırlık yapan bir otobüse şüpheli kutular koyulduğunu ve bu kutu

Trabzon’da belgesel ekibine şok!

Trabzon terminalinde dün akşamüstü ilginç bir olay yaşantı

Terminalin ankesörlü telefonundan henüz kimliği belirlenemeyen bir vatandaş 155 polis imdat hattını arayarak İstanbul’a gitmek için hazırlık yapan bir otobüse şüpheli kutular koyulduğunu ve bu kutuları taşıyanlarında çok zorlandığını söyledi.

İhbarın üzerine harekete geçen Trabzon emniyeti olay yerine anında intikal ederek otobüsün bagajını firma yetkililerine boşaltırdı.

Bir anda polisleri karşısında gören otobüs şoförü ve yardımcısı şaşa kalırken tüm yolcular bagajlarını tek tek alarak otobüsün yanında beklemeye başladı. Bu sırada yolcuların bagajlarını kontrol eden polis memurları ihbara sebep olan demir kutuları buldu.

Kutuların sahipleri bagajlarının başına gelince bu sefer şaşkına polis ekipleri döndü. Kutuların içerisinde Gümüşhane’de belgesel çektikten sonra çekimlerini tamamlayan TRT ekibinin kameraları ses düzenekleri kablolar ve tiripotları vardı.

1.20120907191551.jpg

Polis ekipleri tedbiri elden bırakmayarak otobüste bulunan tüm bagajları kontrol etti.

2.20120907191601.jpg

Kendi malzemelerine yapılan ihbarlardan habersiz TRT ekibi polis ekiplerine hiç zorluk çıkarmadan yanlarında bulunan her şeyi polislerin kontrol etmesi için müsaade etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel