Trabzon'da bekçi hırsız çıkınca!

Trabzon’da bir kişi inşaatında ki bekçiyi hırsızlık suçlamasıyla polise şikayet etti. Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Karşıyaka Mahallesinde dün meydana geldi. Polise başvuran H.S. adlı şahıs inşaatta depo olarak kullandığı kısımdan asansör vinci ol

Trabzon'da bekçi hırsız çıkınca!
Trabzon’da bir kişi inşaatında ki bekçiyi hırsızlık suçlamasıyla polise şikayet etti.
 
Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Karşıyaka Mahallesinde dün meydana geldi. Polise başvuran H.S. adlı şahıs inşaatta depo olarak kullandığı kısımdan asansör vinci olarak bilinen makinesinin, inşaata ait elektrik panosunun, tek elektrik sayacağının ve antikon elektrik kablolaranın inşaat bekçisi şüpheli G.T. tarafından çalındığını ileri sürerek polise gidip şikayetçi oldu. 
 
Şahsın şikayetinin ardından ifadesi alınan G.T. ise asansör vincini aldığından H.S.’nin haberinin olduğunu diğer eşyaları kendisinin almadığını, hırsızlık suçlamasını kabul etmediğini söyledi. 
 
Asansör vinci H.S.’ye teslim edilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel