Trabzon'da bayramlaşmada Akyazı krizi

Haber61.net – Haber Servisi – Kurban Bayramının Birinci gününde Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Trabzon protokolü ve halk bayramlaştı. Bayramlaşmaya çok sayıda kişi katılırken sadece bir grup gelmedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl örgütlerinin

Trabzon'da bayramlaşmada Akyazı krizi

Haber61.net – Haber Servisi – Kurban Bayramının Birinci gününde Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Trabzon protokolü ve halk bayramlaştı. Bayramlaşmaya çok sayıda kişi katılırken sadece bir grup gelmedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl örgütlerinin tamamına yakını bayramlaşmada yerini almadı.

AKYAZI KRİZİ DEVAM EDİYOR

Bir süre Önce Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde (TBMM) görüşülen ve büyük çoğunluk ile kabul edilen Akyazı’nın isim krizi nedeni ile CHP heyetinin bayramlaşmaya gelmediği kulislerde konuşuldu. TBMM’nin son meclis toplantısında Akyazı’nın adı “Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi” olsun yönündeki oylamada CHP; il örgütü AK Partili başkanlar ile tartışmıştı.

KARAN GELMEYECEĞİZ DEMİŞTİ

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan mecliste yaşanan kargaşa sonrası; “ Bir daha belediyenin hiçbir şeyine katılmayacağız.” Kelimelerine yer vermişti. Bu durum Bu bayramda Karan’ın dediği gibi oldu. Öte yandan CHP; heyetinin Ramazan Bayramlaşmasına da katılmadığı öğrenildi.

MHP TAM KADRO ORTAYDI

Bayramlaşmaya MHP il başkanı ve meclis üyeleri firesiz katıldığı gözlemlendi. Son yerel seçimlerde Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile yarışan MHP’nin adayı Hüseyin Örs’de heyetin arasında idi. En çarpıcı kare ise Gümürkçüoğlu ile Örs’ün sarılması oldu. Birbirlerine espri yapan ikili gülerek ayrıldılar.

HEYECANI YÜZÜNDEN OKUNUYORDU

Bu bayramlaşmanın bir özelliği daha vardı. Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu; ilk kez basının karşısına çıkıyordu. Yüzünde biraz heyecan vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı; Şirinoğlu’nu tanıtmaya çalışıyordu. Şirinoğlu’na Haber61 ailesi olarak bizlerde başarılar dileriz.

Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel