Trabzon'da bayram kutlamaları başladı

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Trabzon Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Trabzon Valisi Recep Kızılcık, İl Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay İlhami Ulu, Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, siyasi parti ve sivil toplum kurulu

Trabzon'da bayram kutlamaları başladı

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Trabzon Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Trabzon Valisi Recep Kızılcık, İl Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay İlhami Ulu, Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

     Vali Kızılcık ve protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı seslendirildi.

     Vali Kızılcık, Şeref Defterine şunları yazdı:

     ''İlanının 89. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız Cumhuriyetimizi çok iyi noktalara taşıyacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan demokratik, laik ve çağdaş kimliği ile gelişip yücelttiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miras olacaktır.

Bu konudaki en büyük güvencemiz birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini kavramış, aydınlık geleceğimize inanan yüce milletimizdir.

Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı kutluyorum. Türk ulusu olarak emanetin olan Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyor ve aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz.''

     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler