Trabzon'da bayram etkinliği

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Sülüklü Mezarlığı’ndaki şehitliği ziyaret etti. Ziyaret öncesi şehitlerin ru

Trabzon'da bayram etkinliği

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Sülüklü Mezarlığı’ndaki şehitliği ziyaret etti. Ziyaret öncesi şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Daha sonra, Vali Kızılcık, Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler, şehitlerin kabrine karanfil bıraktı. Şehit aileleriyle de yakından ilgilenen Vali Kızılcık ve Başkan Gümrükçüoğlu, onlara da karanfil verdi. Gümrükçüoğlu, mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara ise kolonya tutup şeker ikram etti. 

 

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler