Trabzon'da bayram acıya dönüştü

Trabzon'un Of İlçesi'nde oturan babaları Mahmut Gürpınar'a bayramda sürpriz yapmak için Ankara'dan yola çıkan ancak dün trafik kazasında hayatlarını kaybeden 3 kardeş ile 1 bebeğin cenazeleri, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Kaza ilçenin Salacı

Trabzon'da bayram acıya dönüştü

Trabzon'un Of İlçesi'nde oturan babaları Mahmut Gürpınar'a bayramda sürpriz yapmak için Ankara'dan yola çıkan ancak dün trafik kazasında hayatlarını kaybeden 3 kardeş ile 1 bebeğin cenazeleri, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza ilçenin Salacık Beldesi'nde dün saat 05. 30 sıralarında meydana geldi. Adem Koz'un kullandığı 06 GZ 663 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 45 yaşındaki Eyüp Gürpınar, 43 yaşındaki kardeşi Kazım Gürpınar ve 1 yaşındaki yeğenleri Muhammet Emin Koz olay yerinde, kızkardeşleri ve bebeğin annesi 26 yaşındaki Ayşe Koz ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazadan yaralı kurtulan sürücü Adem Koz ile kızkardeşi Fulya Koz ise Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

BAYRAM GÜNÜ CENAZE NAMAZI

Kazada hayatını kaybedenler için bugün Of İlçesi Ağaçseven Köyü merkez camisinde, öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Of Müftüsü Mehmet Genç'in kıldırdığı cenaZe namazına AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve yaklaşık 500 kişi katıldı. Üç çocuğu ve torununu trafik canavarına kurban veren Mahmut Gürpınar, sık sık fenalık geçirdi. Yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabilen acılı baba, namaz sırasında da gözyaşlarına boğuldu. Eyüp Gürpınar, Kazım Gürpınar, Ayşe Koz ve Muhammet Emin Koz'un cenazeleri, namazın ardından aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verildi.

BABALARINA SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİLER

Edinilen bilgilere göre Ayşe Koz, bir süre önce yaz tatilini geçirmek üzere 1 yaşındakı oğlu Muhammet Emin, eşi Adem Koz ve kızkardeşi Fulya Koz ile birlikte, Ankara'da seramik işiyle uğraşan ağabeyleri Kazım ve Eyüp Gürpınar'ın yanına gitti. Trabzon'un Of İlçesi'nde yaşayan babaları Mahmut Gürpınar'a Ramazan Bayramı'nı Ankara'da geçireceklerini söyleyen kardeşler, önceki akşam babalarına sürpriz yapmaya karar verdikten sonra Trabzon'a gitmek üzere yola çıktılar. Ancak kardeşlerin babaya sürpriz isteği, Trabzon'da meydana gelen feci kazayla acıya dönüştü. 3 kardeş ile talihsiz bebek kazada can verdi.

TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE DÜNYAYA GELMİŞTİ

Bu arada Ayşe ve Adem Koz çiftinin, yaklaşık 5 yıldır çocuk özlemi çektiği ve Muhammet Emin'in de bir yıl önce tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel