Trabzon'da bayrak krizi

Haber61 – Haber Merkezi – CHP Ortahisar Eski İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Türk bayraklarının çöpe aldığını ileri sürerek ver yansın etti.  Kaya, “  Bugün öğle saatlerinde, Ortahisar Mahallesinde bulunan Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi önünde Türk bayrakları çuva

Trabzon'da bayrak krizi

Haber61 – Haber Merkezi – CHP Ortahisar Eski İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Türk bayraklarının çöpe aldığını ileri sürerek ver yansın etti.  Kaya, “  Bugün öğle saatlerinde, Ortahisar Mahallesinde bulunan Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi önünde Türk bayrakları çuvallarla birlikte sokağa, çöplerin içine atıldı. Çevrede bulunan ve olayı gördüğünü söyleyen vatandaşlar, Bayrakların Belediye çalışanlarınca çöpe atıldığı söylüyorlar. Bayrak bir ülkenin onurudur, şerefidir, namusudur. Bayrak yere atılabilir mi, bayrak çöpe atılabilir mi? Bunu yapanların kanından şüphe ederim.”dedi.

Kaya, “ AKP’ nin yeni Türkiye’si bu işte! Bu tablo bu iktidarın eseridir, hainleri cesaretlendirenlerin eseridir. Trabzon gibi bir şehirde Türk bayrakları çöpe atılıyorsa durumumuz gerçekten vahimdir! Bu kadar mı şuursuzlaştı, bu kadar mı benliğini kaybetti bu insanlar. Ülke ne hale gelmiş. Herkes bu ağır tabloyu artık görsün ve kendine gelsin. Nereye ve kimlere hizmet ettiklerini anlasın! AKP döneminde ATATÜRK resimleri, Türk bayrakları çöplere atılır oldu, bunun adı da yeni Türkiye oldu. Ama unutmasınlar ki bayrağımızı çöpe atanların tarihin çöplüğüne gideceği ve hesap vereceği günler çok yakındır. Bu ağır ve talihsiz olayı esefle kınıyorum.”ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel