Trabzon'da Bayan sürücü yayaya çarptı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli mevkiinde sabah saatlerinde ilginç bir kaza meydana geldi.  156 telefonlarına sabah bir kaza ihbarı yapıldı. Jandarma ekiplerine ihbarda bulunan kişi Havalimanı yolunda dün gece kaza yaptığını

Trabzon'da Bayan sürücü yayaya çarptı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli mevkiinde sabah saatlerinde ilginç bir kaza meydana geldi.  156 telefonlarına sabah bir kaza ihbarı yapıldı. Jandarma ekiplerine ihbarda bulunan kişi Havalimanı yolunda dün gece kaza yaptığını ve aracını buraya bırakarak gittiğini söyledi.

Jandarma ekipleri ihbarın olduğu yere gittiğinde kaldırıma çarpmış bir araç olduğunu fark etti. Bu araç üzerinden teknik incelemede bulunan jandarma ekiplerinin hemen önünde bu sefer bir kadın sürücü yaya bir kadına çarptı. Edinilen bilgiye göre; Arsin yönünden Trabzon’a gelmekte olan bayan sürücü A.H’nin hakimiyetindeki 61 KK 101 plakalı araç karşıdan karşıya geçmekte olan Ş.A, adlı bayana çarptı.

Aracın çarpması sonucu yere yığılan Ş.A’ya olay anında orada bulunan Ortahisar İlçe Jandarma ekipleri müdahale etti. Daha sonra Ş.A, ambulans ile birlikte KTÜ, Farabi Hastanesine kaldırıldı. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Ş.A’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile alakalı ilk belirlemelere göre, yayanın hatalı olduğu ifade edildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor. 

1-253.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler