Trabzon'da başvurular başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’si düzenlenecek üniversiteye ücretsiz hazırlık kursuna başvurular başladı.Trabzon Büyükşehir Belediyesi öğrencilere katkı sunmaya devam ediyor. Belediyenin daha önce ekonomik imkanları sınırlı öğrenciler i

Trabzon'da başvurular başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’si düzenlenecek üniversiteye ücretsiz hazırlık kursuna başvurular başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi öğrencilere katkı sunmaya devam ediyor. Belediyenin daha önce ekonomik imkanları sınırlı öğrenciler için açtığı ve büyük ilgi gören ücretsiz üniversite kursu hazırlıklarının bu yıl 5’si düzenlenecek.

9 Eylül Salı günü eğitime başlanacak YGS-LYS kursları için başvurular 29 Ağustos Cuma günü sona erecek. Lise son sınıf ve mezun öğrencilerin alınacağı üniversite hazırlık kursları, Büyükşehir Belediyesi’nin sahildeki eski teknik hizmetler binasında yapılacak.
Kursa katılmak isteyen öğrenciler Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi ile İtfaiye binası yanında bulunan eski teknik hizmetler binasındaki merkezlere başvurabilecekler.

13 ayrı sınıfta 33 branş öğretmeni eşliğinde yapılacak kurslarda öğrencilere eşit ağırlık, sayısal ve sözel bölüm olmak üzere Türkçe, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Felsefe, Coğrafya branşlarında eğitim verilecek.

Kurslara katılmak isteyenler 2238513 ve 3263661 nolu telefonları arayarak bilgi edinebileceklerini belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel