Trabzon'da 'Başkomiser Mustafa'

Trabzon'da bir kişi polise başvurarak kendini ‘Başkomiser Mustafa’ olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti.Edinilen bilgiye göre, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran Orhan M., adlı kişi cep telefonundan kendisini ‘Başkomiser Mustaf

Trabzon'da 'Başkomiser Mustafa'

Trabzon'da bir kişi polise başvurarak kendini ‘Başkomiser Mustafa’ olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran Orhan M., adlı kişi cep telefonundan kendisini ‘Başkomiser Mustafa’ olarak tanıtan kişinin, kredi kartlarından işlem yapıldığını, yüklü miktarda ceza geleceğini ve cezadan kurtulmak için bankaya para yatırması gerektiğini söylediğini kaydetti.

Bunun üzerine bir bankanın ATM'sinden söz konusu kişinin hesabına 2 bin 500 TL para yatırdığını belirten Orhan M., daha sonra olay yerinden geçen polis memuruna durumu anlattığında dolandırıldığını anladığını söyledi.

Orhan M., kendini dolandıran şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu belirtirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel