Trabzon'da Başkanın arabası soyuldu

Trabzon’da hastane önüne park edilen Sürmene Belediye Başkanının aracı soyuldu.Trabzon’un Fatih Mahallesinde bir hastane önünde meydana gelen olayda Sürmene Belediye Başkanının şoförü olan İ.Ş., makam aracını güvenli olduğu için hastane önüne park ederek

Trabzon'da Başkanın arabası soyuldu

Trabzon’da hastane önüne park edilen Sürmene Belediye Başkanının aracı soyuldu.

Trabzon’un Fatih Mahallesinde bir hastane önünde meydana gelen olayda Sürmene Belediye Başkanının şoförü olan İ.Ş., makam aracını güvenli olduğu için hastane önüne park ederek ayrıldı.

Daha sonra aracın yanına gelen İ.Ş. aracın arka kelebek camının kırık olduğunu gördü. Aracın içerisinde yaptığı incelemede kendisine ait olan 1 adet fotoğraf makinesi ve taşınabilir hard diskin yerinde  olmadığını fark etti.

Bu olay üzerine Gülbaharhatun Polis Merkezi Amirliği’ne giderek hırsız veya hırsızlardan şikayetçi olan İ.Ş., toplam zararının 2 bin 500 TL olduğunu söyledi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede olay yerini gösteren kamera kaydı olmadığı anlaşılırken hızsız veya hırsızları yakalama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler