Trabzon'da basın vefa gösterdi

 Trabzon Hıdırnebi Yaylası’nda dün otomobilde ölü bulunan Beyazıt Büyükyılmaz’ı bugün son yolculuğuna eşi ve gazeteci arkadaşlarının oluşturduğu küçük bir grup uğurladı. Trabzon'da bir dönem yerel gazetelerde muhabirlik yapan evli olan ve 2 gündür eve dön

Trabzon'da basın vefa gösterdi

 

Trabzon Hıdırnebi Yaylası’nda dün otomobilde ölü bulunan Beyazıt Büyükyılmaz’ı bugün son yolculuğuna eşi ve gazeteci arkadaşlarının oluşturduğu küçük bir grup uğurladı. 

Trabzon'da bir dönem yerel gazetelerde muhabirlik yapan evli olan ve 2 gündür eve dönmediği öğrenilen Beyazıt Büyükyılmaz'ın cesedi, Hıdırnebi Yayla yolunda 61 DH 607 plakalı otomobilde vatandaşlar tarafından bulundu.

İntihar ettiği sanılan Büyükyılmaz’ın, cesedinin yanında, eşi Hayriye Kuleynioğlu Büyükyılmaz ile fotoğrafları, bazı ilaçlar ile bir de not kağıdı bulundu.

 

BIRAKTIĞI NOTTA NELER YAZMIŞTI

Büyükyılmaz’ın bıraktığı notta,  "Hayat bana her zaman acı verdi. Bu acıya dayanmam mümkün değil. Hepinizi çok seviyorum" ifadeleri yer aldığı öğrenildi.

Hıdırnebi Yaylası’nda araç içerisinde ölü bulunan Büyükyılmaz, Trabzon Bostancı Mezarlığında bugün toprağa verildi.

Trabzon’da yalnız başladığı hayatına  Büyükyılmaz’ı son yolculuğunda gazeteci arkadaşları, eşi ve eşinin ailesi yalnız bırakmadı..

Cenazede bir hayli üzgün olduğu gözlenen eşi Hayriye Kuleynioğlu Büyükyılmaz’ı akrabaları ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

 

ANNESİ: "DOSTLAR SAĞOLSUN" 

Büyükyılmaz’ın neden intihar etmiş olabileceği bilinmezken, ailevi sorunları olduğu şeklindeki iddiaları ise eşi tarafından yalanlandı.

Eşi kendisine ait facebook hesabından son olarak şu sözleri yazdı: “Trabzon basın yayın kollarında çalışan muhabir arkadaşlar, bugüne kadar ben evlendiğimde eşimi aramayıp her hangi bir sorun varmı diye sormadan şimdi önyargılarla faceden ya da her hangi bir yerden yazı alıp ucuz haberler yapıp ailevi sorunları yüzünde intihar etti, çocuğu vardı yalanları ile haber yapacaksanız bu işi yapmayın. Facebook'tan yazılanlarlada haber yapacaksanız en basit örnekle size annesinin “dostlar sağolsun” sözünü iletiyorum” şeklinde yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler