Trabzon'da balıkçı Ölü bulundu

 Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde, balık avlamak için denize açılan Yunus Şahin (75), denizde ölü olarak bulundu. Şahin'in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası ailesine teslim edildi. Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesine bağlı Fener köyünde oturan Yunu

Trabzon'da balıkçı Ölü bulundu

 

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde, balık avlamak için denize açılan Yunus Şahin (75), denizde ölü olarak bulundu. Şahin'in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası ailesine teslim edildi.

 

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesine bağlı Fener köyünde oturan Yunus Şahin, köyünün Yoroz Feneri mevkiinde 'Burhan Reis 61' isimli balıkçı teknesiyle balık avlamak için dün denize açıldı. Yunus Şahin'in teknesi bir süre sonra, balıkçı arkadaşlarınca Yoroz Feneri yakınındaki kayalıklarda boş ve çalışır halde görüldü. Şahin ise balıkçılarca başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucu deniz yüzeyinde ölü olarak bulundu. Balıkçıların bir tekneyle Yoroz Limanı'ndan kıyıya çıkardığı Şahin'in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası ailesine teslim edildi.

 

Evli ve 3 çocuk babası olan Yunus Şahin'in, bir anlık dalgınlık sonucu denize düşerek boğulduğu tahmin ediliyor. Şahin'in cenazesi, Fener Köyü'nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası aynı köydeki aile mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel