Trabzon'da baba oğlu intikam aldı!

Trabzon’un Kaymaklı Mahallesinde meydana gelen olayda bir kişi hayatı tehlikesi yüksek olacak şekilde yaralanarak Farabi hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre; Ö.B, (43) tarafından eşinin rahatsız edildiğini öğrenen A.K (40) ço

Trabzon'da baba oğlu intikam aldı!

Trabzon’un Kaymaklı Mahallesinde meydana gelen olayda bir kişi hayatı tehlikesi yüksek olacak şekilde yaralanarak Farabi hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre; Ö.B, (43) tarafından eşinin rahatsız edildiğini öğrenen A.K (40) çocukları F.K (23) ile S.K’yı (20) alarak Ö.B’nin çalıştığı işyerine gitti.

Burada kısa süreli tartışma çıktı ve çıkan tartışma bir süre sonra yerini arbedeye bıraktı. Arbede sırasında A.K belinden çıkardığı bıçak ile Ö.B’yi hayatı tehlikesi yoğun olacak bölgeden yaraladığı öğrenildi. Olayın failleri olay yerinden hızla kaçarken 112 ekipleri yaralı Ö.B’yi alarak Farabi hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hastaneden yapılan açılamada Ö.B’nin durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis şahısların yakalanması için çalışma başlattı… 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel