Trabzon'da Aygören vadisi güçlerini birleştiriyor

Birlikten güç doğar parolasıyla yola çıkan ve en önemli öncelikleri eğitim olan Aygören Vadisi sakinleri Dernekleşme amacıyla bir araya geldiler.Akyazı, Gürbulak, Yeşilova, Yeşiltepe, Ayvalı, Gündoğdu, Fatih, Doğancay, Ağıllı, Geçit, Akkaya, Karakaya, Yen

Trabzon'da Aygören vadisi güçlerini birleştiriyor

Birlikten güç doğar parolasıyla yola çıkan ve en önemli öncelikleri eğitim olan Aygören Vadisi sakinleri Dernekleşme amacıyla bir araya geldiler.

Akyazı, Gürbulak, Yeşilova, Yeşiltepe, Ayvalı, Gündoğdu, Fatih, Doğancay, Ağıllı, Geçit, Akkaya, Karakaya, Yeniköy ve Uğurlu’dan oluşan Aygören Vadisi için ne yapılabilirin tartışıldığı toplantıda, Derneğin kurulması ve izlenecek yol üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

30 Mart Yerel seçimler sonrası 14 Mahalle muhtarı ve kanaat önderlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan kaynaşma toplantısı ile Derneğin kuruluş startı verilecek.
Bölgenin eğitim alanında birçok konuda eksikleri bulunduğu belirten katılımcılar, İşadamlarından, Bürokratlardan, Siyasilerden ve Sivil Toplum Örgütlerinden oluşan güçleri bir araya getirip bölgenin her alanda kalkınmasına katkı sunmak istediklerini söylediler. Her kesimden fikirlerin değerlendirileceği oluşumun yegâne gayesinin bölgeye hizmet ve gençlerin en iyi şekilde vatanına, milletine faydalı birer birey olmaları noktasında yetiştirilmelerine katkı sunmak olduğunu belirten katılımcılar, kurma aşamasında olduğumuz bu derneğimizin öncelikle bölgemize, Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlar olmasını dileriz dediler.

Toplantıya, Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kıratlı, Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Demir, Of Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Nihat Yılmaz, Telekomspor Teknik Sorumlusu ve TÜFAD Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Güven,İşadamı Mimar Hüseyin Yılmaz, İşadamı ve Siyasetçi Mehmet Çelik, Müteahhit Hakan Turgut, İşadamları Nuri Bekar, Abdullah Güven ve Fatih Köyü Muhtarı Haydar Karamanlı katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel