Trabzon'da Ayak Bilardosu Turnuvası

Futbolla bilardo kurallarını birleştiren Ayak Bilardosu (Foot Snooker) ile tanışan Trabzonlular, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya büyük ilgi gösterdi.Dünyanın en küçük futbol sahasında dünyanın en büyük bilardosunu oynama fırsatı b

Trabzon'da Ayak Bilardosu Turnuvası

Futbolla bilardo kurallarını birleştiren Ayak Bilardosu (Foot Snooker) ile tanışan Trabzonlular, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya büyük ilgi gösterdi.

Dünyanın en küçük futbol sahasında dünyanın en büyük bilardosunu oynama fırsatı bulan Forum Trabzon ziyaretçileri, bu kez bilardo sopası yerine ayaklarıyla atış yaparak topları futbol kalesine değil, bilardo masasının deliklerine isabet ettirmeye çalıştılar. Ayak Bilardosu’nu oynayanlar kadar izleyenlerin de eğlendiği etkinlikle Forum Trabzon ziyaretçileri, eğlencenin keyfini çıkardılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel