Trabzon'da avukatlar soruşturuluyor

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde kamulaştırma dosyaları nedeni ile Karşıyaka, Erdoğdu, Bahçecik ve Uğurlu'da yaşayan vatandaşların kapılarını çalan avukatlar hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi. Trabzon Barosu Başkanı Mehmet Şentürk, konu ile alakalı bil

Trabzon'da avukatlar soruşturuluyor

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde kamulaştırma dosyaları nedeni ile Karşıyaka, Erdoğdu, Bahçecik ve Uğurlu'da yaşayan vatandaşların kapılarını çalan avukatlar hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi. Trabzon Barosu Başkanı Mehmet Şentürk, konu ile alakalı bilgisi olanların ve ellerinde belgesi olanların Trabzon barosun gelmesini söyledi.

Şentürk, " Biz bu söylemlerden rahatsız olduk. Gündeme geldi Trabzon'da vatandaşlar bu konuyla alakalı rahatsız oldu. Eğer iddia edilen böyle bir hareket varsa bizlerde gerekeni yapacağız."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler