Trabzon'da astımlı öğrenci dramı!

Alınan bilgiye göre, Atatürk İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencisi 8 yaşındaki Ceren Karagöl, dün babası Servet Karagöl ile Kadırga Yaylası yakınlarındaki Davunlu Obası'na gitti.Burada oyun oynarken birden rahatsızlanan Karagöl, babası tarafından Torul De

Trabzon'da astımlı öğrenci dramı!

Alınan bilgiye göre, Atatürk İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencisi 8 yaşındaki Ceren Karagöl, dün babası Servet Karagöl ile Kadırga Yaylası yakınlarındaki Davunlu Obası'na gitti.

Burada oyun oynarken birden rahatsızlanan Karagöl, babası tarafından Torul Devlet Hastanesine götürüldü. Ceren Karagöl, yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Gümüşhane Devlet Hastanesinde, tüm çabaya rağmen kurtarılamadı.

Astım hastası olduğu öğrenilen Ceren'in cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ceren'in astım krizi nedeniyle ölmüş olabileceği ancak kesin ölüm nedeninin adli tıp raporuna göre belirleneceği bildirildi.

Ceren'in ölüm haberi, Atatürk İlköğretim Okulunda üzüntü yarattı. Ceren'in sırasına çiçekler koyan arkadaşları, ''Ceren bugün karnesini almaya gelecekti. Onun yerine karnesini biz aldık'' diyerek duygu dolu anlar yaşadılar.

Ceren'in çok canayakın bir öğrenci olduğunu ve herkes tarafından sevildiğini anlatan sınıf öğretmeni Mehmet Demirci de çok üzgün olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel