Trabzon'da askeri görevli tutuklandı!

Trabzon'da 48. Motorlu Taşıtlar Piyade Tugay Komutanlığında görevli U.C., cinsel taciz suçlamasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Olay Trabzon'un en yoğun iş merkezlerinden olan Uzunsokak üzerinde, önceki gün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Pol

Trabzon'da askeri görevli tutuklandı!

Trabzon'da 48. Motorlu Taşıtlar Piyade Tugay Komutanlığında görevli U.C., cinsel taciz suçlamasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay Trabzon'un en yoğun iş merkezlerinden olan Uzunsokak üzerinde, önceki gün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Polisin olay sonrasında yaptığı araştırmada  48.Motorlu Taşıtlar Piyade Tugay Komutanlığında görevli olduğu tespit edilen U.C., türbanlı bir kadını önce Elle taciz etti, sonra da duvara doğru ittiği kadının üzerine abandı. Kadının tepki göstermesi üzerine olay yerinden kaçan U.C., Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasının ardından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin sonra adliyeye sevk edilen 48.Motorlu Taşıtlar Piyade Tugay Komutanlığında görevli U.C. tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler