Trabzon'da asfaltlamalar son sürat sürüyor

Doğalgaz çalışmalarının yapıldığı Ayasofya Kavşağı ile Beşirli Kavşağı arasındaki Devlet Sahil yolu Trabzon Belediyesi tarafından asfaltlandı.Trabzon’da geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Yavuz Karan ve bazı partililerin doğalgaz hattının geçtiği bölümde

Trabzon'da asfaltlamalar son sürat sürüyor

Doğalgaz çalışmalarının yapıldığı Ayasofya Kavşağı ile Beşirli Kavşağı arasındaki Devlet Sahil yolu Trabzon Belediyesi tarafından asfaltlandı.
Trabzon’da geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Yavuz Karan ve bazı partililerin doğalgaz hattının geçtiği bölümde yolun asfaltlanmamasını protesto etmiş ve yola patates ekmişlerdi. Karayolları ağında olan ve Karayolları Genel Müdürlüğü mevzuatlarına göre belirlenen standartlar dışında herhangi bir imalatın yapılamaması nedeniyle Ayasofya Kavşağı ile Beşirli Kavşağı arasının Trabzon Belediyesi'ne devredilmesi sonrası Trabzon Belediyesi ekipleri yolu asfaltlayarak hizmete açtı. Böylece ekilen patatesler de asfaltın altında kalmış oldu.
Öte yandan, Trabzon Belediyesi asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel