Trabzon'da asfaltlamada yeni yöntem

Normal asfaltlara göre çok daha dayanıklı olan renkli asfalt kaplama şehir estetiğine de ayrı bir güzellik katıyor. Renkli asfalt uygulaması ilk defa Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nin yanındaki Sümer Sokak'ta uygulandı.Araç trafiğinin yoğun olduğu s

Trabzon'da asfaltlamada yeni yöntem

Normal asfaltlara göre çok daha dayanıklı olan renkli asfalt kaplama şehir estetiğine de ayrı bir güzellik katıyor. Renkli asfalt uygulaması ilk defa Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nin yanındaki Sümer Sokak'ta uygulandı.

Araç trafiğinin yoğun olduğu sokakta bulunan taş kaplamalarda zamanla meydana gelen kırılma ve bozulmaların önüne geçmek için yapılan renkli ve desenli asfalt uygulaması vatandaşların beğenisini kazandı. Zeminde yapılan renkli ve desenli asfalt kaplama ile sorun çözüme kavuşturulurken parke desenli parkeler sokağa ayrı bir güzellik kattı. Trabzon Belediyesi ekiplerinin üç gün de tamamladığı bin 300 m² asfalt kaplama çalışması toplam 80 bin TL'ye mal oldu.

Yapılan çalışmaların ardından bölgede incelemede bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Çok uzun zamandır araç trafiğinin yoğun olduğu sokağımızda zeminin bozulması münasebeti ile tekrar tekrar bakımını yapmak zorunda kalıyorduk. Zeminde meydana gelen bozulmalara kalıcı bir çözüm için mevcut tecrübelerimizden de istifade ederek söz verdiğimiz gibi önemli bir yatırımla zeminini gayet iyi bir şekilde düzenledikten sonra renkli asfaltla yine parke taş görünümü ile birlikte Hamamizade Kültür Merkezi’mizin etrafını düzenlemiş bulunmaktayız.

Bundan sonra herhangi bir çökme ya da eğilme meydana gelmeyecektir. Bu bakımdan tüm dükkan sahibi arkadaşlarımıza ve dolmuş esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Söz verdiğimiz gibi hizmetlerimize devam etmeye ve Trabzon'u güzelleştirmeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmadan oldukça memnun kalan bölge esnafı ise hizmetlerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel