Trabzon'da asfalt sezonu başladı

Trabzon Belediyesi asfalt sezonuna hızlı başladı. Geçen yıl 65 bin ton asfalt yol yaparak belediye tarihinde rekora imza atam belediyenin bu yıl ki hedefi ise 100 bin ton asfalt yol yapmak.Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına başlay

Trabzon'da asfalt sezonu başladı

Trabzon Belediyesi asfalt sezonuna hızlı başladı. Geçen yıl 65 bin ton asfalt yol yaparak belediye tarihinde rekora imza atam belediyenin bu yıl ki hedefi ise 100 bin ton asfalt yol yapmak.

Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına başlayan Trabzon Belediyesi bir taraftan yeni açılan imar yollarının asfaltını yaparken bir yandan da doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolları asfaltlıyor. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mevcut asfalt plentinin yetersiz olduğunu belirterek belediyeye yeni bir asfalt plenti kazandırmak için başlattıkları çalışmanın son aşamaya geldiğini söyledi. Gümrükçüoğlu,yeni asfalt plenti ile birlikte belde ve köylere de asfalt yardımında bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Gümrükçüoğlu geçen yıl ki asfalt sezonunda 65 bin ton asfalt yol yaparak rekora imza attıklarına dikkat çekerek, bu yıl ki hedeflerinin 100 bin ton asfalt yol yapmak olduğunu belirtti. Gümrükçüoğlu, aldıkları yeni asfalt kazıma aracının gelecek ay itibariyle belediyeye teslim edileceğini belirterek, “Asfalt kazıyıcı araçla eski asfaltı sökerek yeni asfaltın serilmesi sağlanacak. Bundan sonra asfalt üstüne asfalt dökmeyeceğiz” diye konuştu.

Gümrükçüoğlu doğalgaz çalışmaları dolayısıyla bazı sıkıntıları yaşadıklarını da dile getirerek, “ doğalgaz hattı geçtikten sonra yolu asfaltlayabilmemiz için en az 20 günlük bir zamana ihtiyaç var. Doğalgaz hattının geçtiği yerdeki dolgunun oturması için gerekiyor. Böyle olunca da ister istemez vatandaşların şikâyetleri oluyor. Kışın çamur, yazın toz oluyor. Yol oturmadan asfalt yapılırsa belirli bir süre sonra yolda çökmeler oluyor. Bu anlamda vatandaşlardan anlayış bekliyoruz.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler