Trabzon'da arkadaşları Berk için toplandı

Trabzon'da bir buçuk yıl önce Ahmet Suat Özyazıcı futbol sahasının yakınlarında ölü olarak bulunan 19 yaşındaki Berk Odabaş’ın arkadaşları ölüm nedeninin belli olmadığını iddia ederek eylem yaptılar.  Trabzon’da 25 Temmuz 2012 tarihinde polis ekiplerine A

Trabzon'da arkadaşları Berk için toplandı
Trabzon'da bir buçuk yıl önce Ahmet Suat Özyazıcı futbol sahasının yakınlarında ölü olarak bulunan 19 yaşındaki Berk Odabaş’ın arkadaşları ölüm nedeninin belli olmadığını iddia ederek eylem yaptılar. 
 
Trabzon’da 25 Temmuz 2012 tarihinde polis ekiplerine Ahmet Suat Özyazıcı Futbol Sahası’nın yanında bir ceset bulunduğu ihbarı gelmişti. Bölgeye gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında cesedin, Berk Odabaş’a ait olduğu belirlenmişti. Olayın ardından bir buçuk yıl geçmesine rağmen Berke Odabaş’ın ölüm nedeninin belli olmadığını iddia eden arkadaşları, Berke’nin öldürüldüğünü iddia ederek eylem yaptılar. Ahmet Suat Özyazıcı Futbol Sahası yakınlarında Berk Odabaş’ın resmini ellerine alarak ‘Berk Odabaş cinayeti 2 yıl geçmesine rağmen failleri hala bulunamadı’ yazılı bir pankart açan Odabaş’ın arkadaşları cinayet faillerinin bir an önce bulunması gerektiğini belirttiler.
 
 
Berk Odabaş’ın babası İsmail Odabaş, Adli Tıp Raporu'ndan oğlunun uyuşturucu ve alkol almadığının yazdığını söyledi. Odabaş, “Oğlum bulunmadan 8 gün önce arkadaşıyla 100. Yıl Parkı'na gelmiş. Ondan sonra oğluma bir türlü ulaşamadık. Sonrasında Ahmet Suat Özyazıcı Futbol Sahası’nın üst tarafında oğlumun cesedi deforme olmuş bir şekilde bulundu. Bize şuana kadar hiçbir şey söylemediler. Kapılar hep yüzümüze kapandı. Biz cinayet olduğunu düşünüyoruz. Gereken bütün yerlere başvurduk ama hiçbir haber yok. Adli Tıp Raporu'nda oğlumda uyuşturucu ve alkol gibi hiçbir şeye rastlanılmadı. Adli Tıp Raporu'nda darp olduğu belirtiliyor. Kasıklarında şişik olduğu, ağzında 6 tane dişinin olmadığı yazıyor. Ben çocuğumun katillerinin bulunması istiyorum. Başka da hiçbir şey istemiyorum” dedi.
 
Berk Odabaş’ın arkadaşı Mehmet Can Birşen ise, “Benim kardeşim ölmek isteyecek biri değildi. Öyle bir şey olsaydı zaten biz bu kalabalığı burada toplamazdık. Biz kardeşimizin katillerinin bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel