Trabzon'da arı kovanından zehir çıktı!

Trabzon’da Jandarma’nın uyuşturucu ile mücadelesi devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde Arsin İlçesi Oğuz köyünde sabaha karşı Jandarma’nın düzenlediği şafak operasyonunda 1 kiloya yakın esrar ve 1 kiloya yakın kenevir tohumu ele geçirildi.Uyuşturucu ile mücad

Trabzon'da arı kovanından zehir çıktı!

Trabzon’da Jandarma’nın uyuşturucu ile mücadelesi devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Arsin İlçesi Oğuz köyünde sabaha karşı Jandarma’nın düzenlediği şafak operasyonunda 1 kiloya yakın esrar ve 1 kiloya yakın kenevir tohumu ele geçirildi.

Uyuşturucu ile mücadele için gecesini gündüzüne katan Trabzon il jandarma komutanlığı ve ilçe jandarma komutanlığı kaçakçılık şubesi tarafından geçtğimiz günlerde Arsin İlçesi Oğuz Köyü’ne sabaha karşı operasyon düzenledi.

Özel eğitimli narkotik köpekleri eşliğinde düzenlenen Şafak Operasyonunda E.Ş, O.Ş, ve K.T’nin evlerinde arı kovanına saklanmış 1 kilograma yakın Esrar ve 1 kilograma yakın kenevir tohumu ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel