Trabzon'da arazi operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da BİMER’e gelen bir şikayet sonrası Jandarma ekipleri harekete geçti. BİMER’e gelen başvuru da bir kişinin Köprübaşı ilçesinde devlet arazisinin yağmalandığı suç duyurusunda bulundu. Köprübaşı ilçe jandarma komutanlığı B

Trabzon'da arazi operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da BİMER’e gelen bir şikayet sonrası Jandarma ekipleri harekete geçti. BİMER’e gelen başvuru da bir kişinin Köprübaşı ilçesinde devlet arazisinin yağmalandığı suç duyurusunda bulundu. Köprübaşı ilçe jandarma komutanlığı BİMER’den yapılan suç duyurusu sonrası harekete geçti.

Jandarma ekipleri İlçenin Köşk yaylasına giderek yağmalanan araziyi tespit etti. Yapılan tespitte 3 ayrı vatandaşın 9 bin metrekare alanın dikenli tel ile sarıldığını tespit etti. Yerleri sardığı tespit edilen E.S, K.B ve B.D, gözaltına alınarak ilçe jandarma komutanlığına getirilerek ifadeleri alındı. 

Şahıslara jandarma ekipleri;  4342 sayılı Kanunun Sayılı Mera Kanunu ile mera, yaylak ve kışlakların tahsis amacı dışında kullanılması ve meralara yapı yapılmasına muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler