Trabzon'da arabaya domuz saldırdı!

Trabzon'un Köprübaşı İlçesi’nde şehre inen domuz sürüsü bir arabaya saldırarak kullanılamaz hale getirdi.İbrahim Sancak yönetimindeki 61 KR 073 plakalı araç 20.00 sularında Köprübaşı Aksu Hanları mevkiinde seyir halindeyken grup yolunda gezinen domuz sürü

Trabzon'da arabaya domuz saldırdı!

Trabzon'un Köprübaşı İlçesi’nde şehre inen domuz sürüsü bir arabaya saldırarak kullanılamaz hale getirdi.

İbrahim Sancak yönetimindeki 61 KR 073 plakalı araç 20.00 sularında Köprübaşı Aksu Hanları mevkiinde seyir halindeyken grup yolunda gezinen domuz sürüsüyle karşılaştı. Sürüden bir domuza çarpan araç yaklaşık 10 civarında olan diğer domuzların saldırısına uğradı.

Arabanın her yanına hasar veren domuzlar daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Kullanılamaz hale gelen araç çekiciyle oto tamirciye kaldırıldı.

Araç sürücüsü İbrahim Sancak, "Domuzlar ilçemizi işgal etti. Arabayı bir gün önce almıştım. Domuzlardan şikâyetçiyim. Verilmiş sadakamız varmış" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel