Trabzon'da anneler için yürüdüler

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilciliği üyeleri ile bazı şehit aileleri, ellerinde Türk bayraklarıyla il binasından Atatürk Alanı'na yürüdü. Törenin başlangıcında Kur'an-ı Kerim okundu şehitler için dua edildi.Meydan parkında toplanan vatandaşlara bir ko

Trabzon'da anneler için yürüdüler

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilciliği üyeleri ile bazı şehit aileleri, ellerinde Türk bayraklarıyla il binasından Atatürk Alanı'na yürüdü. Törenin başlangıcında Kur'an-ı Kerim okundu şehitler için dua edildi.

Meydan parkında toplanan vatandaşlara bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Başkan Coşkun Dilber, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi yönetim kurulu tarafından 2013 yılında tüm şehit annelerinin yılın annesi seçildiğini ifade ederek, "Bayrağımıza, şehidimize ve onların bağrı yanık gözü yaşlı annelerine sahip çıkmak için burada toplandı” dedi.
 
Ömründe eline hiç silah almamış, devleti için ölmekten imtina etmeyen insanların ikna edilmek için çabalandığını ileri süren Dilber, "Siz bu insanları neye ikna etmeye çalışıyorsunuz. Dağdakilere silahlarınızla teslim olun, Türk adaletince yargılanın, hak ettiğiniz cezayı çekin deyin, bu millet sizi bağrına basar" diye konuştu. Program kapsamında şehit ailelerine şilt verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler