Trabzon'da anlamlı iftar!

 Yeni oluşum grubu her yıl organize ettikleri ve geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.Hüseyin ve Nurettin Balaban, Celil Hekimoğlu, Ahmet Sarı, Yavuz Şanver ve Yılmaz Büyükaydın’ın yer aldığı yeni oluşum grubunun iftarda iki önemli

Trabzon'da anlamlı iftar!

 

Yeni oluşum grubu her yıl organize ettikleri ve geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hüseyin ve Nurettin Balaban, Celil Hekimoğlu, Ahmet Sarı, Yavuz Şanver ve Yılmaz Büyükaydın’ın yer aldığı yeni oluşum grubunun iftarda iki önemli misafir vardı. Gençlik ve spor eski genel müdürü aynı zamanda Basın ilan genel müdürü Mehmet Atalay ile TFF eski yönetim kurulu üyesi ve Trabzonspor başkan adayı İbrahim Usta bir araya geldi.

2.20120815171125.jpg

Balıkçı barınaklarının yer aldığı 100.yıl balık evinde organize edilen iftara Usta’nın bir esprisi damgasını vurdu. Gazetecilerin iftardan sonra toplu fotoğraf çektiği esnada İbrahim Usta “ Bu tarihi kareleri saklayın, içerisinde TFF başkanı ve Trabzonspor başkanı var” ifadesi büyük alkış aldı. İftardan sonra sohbet eden spor camiası birlikte çayları yudumladıktan sonra ayrıldılar. TÜFAD başkanı Nurettin Balaban bu grubun her ay bir araya geldiğine dikkat çekerek samimi bir ortam olduğuna dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel