Trabzon'da amatör spor haftası kutlanacak

Trabzon’da 30 Eylül-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Amatör Spor Haftası kutlamaları sebebiyle bir dizi etkinlik düzenlenecek.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yetkilileri, düzenlenecek etkinlikler kapsamında Trabzon G

Trabzon'da amatör spor haftası kutlanacak

Trabzon’da 30 Eylül-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Amatör Spor Haftası kutlamaları sebebiyle bir dizi etkinlik düzenlenecek.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yetkilileri, düzenlenecek etkinlikler kapsamında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın açıklaması yaptılar.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Birtan Öztürk, yaptığı açıklamada, amatör spor haftası bilincinin tanıtılması için etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Öztürk, “Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması yapılacak. Amaç spora yeni bireyler kazandırılması olan etkinlikte amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesi ve sosyal sorumluluk duygusunun geliştirilmesi için bazı etkinlikler yapılacak. Haftanın anlam ve önemine ilişkin bilincinin ve kültürün oluşturulması amacıyla 30 Eylül - 6 Ekim 2013 tarihleri arasında Trabzon’da çeşitli branşlarda Amatör Spor Haftası Etkinliği düzenlenecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler