Trabzon'da alkollü sürücü polisleri uğraştırdı

Trabzon’da alkollü sürücü kaza sonrası aracının çekiciyle çekilmesine tepki gösterirken, polise zor anlar yaşattı.Olay dün akşam Esentepe Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aracıyla seyir halinde olan Salih P., Esentepe Mahallesi’nde bir araca

Trabzon'da alkollü sürücü polisleri uğraştırdı

Trabzon’da alkollü sürücü kaza sonrası aracının çekiciyle çekilmesine tepki gösterirken, polise zor anlar yaşattı.

Olay dün akşam Esentepe Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aracıyla seyir halinde olan Salih P., Esentepe Mahallesi’nde bir araca çarptı.

Çarpmanın ardından olay yerine gelen trafik polisleri Salih P.’den ehliyetini ve aracın ruhsatını isterken Salih P., polise üzerinde hiçbir şey olmadığını söyledi. Bunun üzerine polislerle aralarında sert diyaloglar geçen Salih P., bir ara aracından çıktıktan sonra tekrar otomobiline binerken polis kendisini otomobilden çıkartmak için uzun süre dil döktü. Çekicinin gelmesinin ardından otomobilinden çıkan Salih P., bu defa çekiciye doğru yönelerek tepki gösterdi.

Polis alkollü sürücü Salih P.’yi daha sonra kolundan tutarak polis aracına götürürken, geriye aralarında geçen ilginç diyaloglar kaldı. Kaza yapan araç daha sonra çekiciyle çekilirken kapalı olan yol bir süre sonra trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler