Trabzon'da alkollü genç polisten kaçarken...

Trabzon'da sağlık raporu alınması için hastaneye getirilen alkollü genç, polisten kaçmak isterken hastanenin camını kırdı.Gülbahar Hatun Polis Merkezi ekiplerince alkollü olarak yakalandığı belirtilen M.G. (18), sağlık raporu alınması için Fatih Devlet Ha

Trabzon'da alkollü genç polisten kaçarken...

Trabzon'da sağlık raporu alınması için hastaneye getirilen alkollü genç, polisten kaçmak isterken hastanenin camını kırdı.

Gülbahar Hatun Polis Merkezi ekiplerince alkollü olarak yakalandığı belirtilen M.G. (18), sağlık raporu alınması için Fatih Devlet Hastanesine getirilerek muayene odasına alındı.

Doktorlarca muayene edileceği sırada polisten kaçmaya çalışan M.G, hastanenin acil servisinin camını kırdı. Yakalanan M.G, hakkındaki suçlamayı kabul ederek zararı karşılayacağını ifade etti.

Hakkında "kamu malına zarar verme" suçundan yasal işlem başlatılan M.G, ifadesinin ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel