Trabzon'da Alışveriş zamanı!

10 Haziran'a kadar sürecek ve 'Trabzon'da Alışveriş Zamanı' sloganı ile açılan fuara Trabzon'un yanı sıra Senegal, İran ve Çin'den çeşitli firmalar tek çatı altında toplanıp cazip kampanyalar düzenledi.Yabancı ülke firma yetkilileri Trabzon insanının çok

Trabzon'da Alışveriş zamanı!

10 Haziran'a kadar sürecek ve 'Trabzon'da Alışveriş Zamanı' sloganı ile açılan fuara Trabzon'un yanı sıra Senegal, İran ve Çin'den çeşitli firmalar tek çatı altında toplanıp cazip kampanyalar düzenledi.

Yabancı ülke firma yetkilileri Trabzon insanının çok sıcakkanlı olduğunu bu fuara katıldıkları için memnun olduklarını dile getirdiler. Yaz aylarının gelmesi ve düğün sezonunun başlaması ile birlikte hareketli günler geçiren Trabzon Alışveriş Fuarı'nı en çok ziyaret edenler ise yeni evlenecek çiftler ve yeni evlenenler oldu.

Alışveriş fuarında giyimden, gıdaya, kozmetikten, aksesuara ve aynı zamanda yeni evlenecekler için düğün arabasından nikah şekerlerine kadar her türlü alışveriş imkanı sunuluyor. Genç çiftler başta olmak üzere yazı karşılayan Trabzon halkı alışveriş fuarına büyük rağbet göstermesi katılımcı firmaların da yüzünü güldürdü.

Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş "İlimizde hem esnafın kalkınması hem de vatandaşlarımızın cazip imkanlar sunulması adına fuarlar çok önemli aynı zamanda tanıtım açısından da bu organizasyonları destekliyoruz? Artık Trabzonumuz'da ulusal ve uluslararası fuarlara ev sahipliği yapacağız. Bu fuarda Çin, Senegal ve İran gibi ülkelerden katılım sağlandı. İlerleyen zamanlarda geniş katılımlı uluslararası fuarlarla Trabzon adını tüm dünyaya duyuracaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler