Trabzonda alacak davasında karar

Trabzon'un Söğütlü beldesinde yaklaşık 2,5 yıl önce iki grup arasında alacak verecek yüzünden çıkan tartışmanın ardından 2 kişinin silahla yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili yargılanan 3 sanık hakkında mahkeme kararını verdi. Trabzon 1. Ağır Ceza Mah

Trabzonda alacak davasında karar

Trabzon'un Söğütlü beldesinde yaklaşık 2,5 yıl önce iki grup arasında alacak verecek yüzünden çıkan tartışmanın ardından 2 kişinin silahla yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili yargılanan 3 sanık hakkında mahkeme kararını verdi.

 

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanıklar Hamdi T., İbrahim T. ve Turhan A. hazır bulunurken, sanıklar ifadelerinde beraatlerini istedi.

 

Mahkeme heyeti ifadelerin dinlenmesinin ardından sanıklardan İbrahim T. ve Turhan A. için beraat kararı verirken, Hamdi T., için mağdur sanık U.M.’yi öldürmeye teşebbüs suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırırken, bu cezasını daha sonra sanığın geçmişi, sosyal ilişkileri, fiilden sonraki ve yargılama sürecindeki davranışları, cezanın failin geleceği üzerindeki olası etkileri nazara alınarak cezasında indirim yapılarak 6 yıl 8 ay ağır hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti sanık Hamdi T. için ayrıca yasak silah taşımak suçundan 6 bin 660 TL idari para cezasına çarptırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel