Trabzon'da AK Parti'de istifa olur mu?

Ak parti Dernekpazarı İlçe Başkanı  Zeki Avni Usta istifa edeceği söylentilerine son noktayı koydu. Zeki Avni Usta Belediye Başkanlığı adaylığı için için istifa edip aday adayı olmuştu. Başkan adayı gösterilmeyince yoğun baskılar üzerine İlçe Başkanlığı g

Trabzon'da AK Parti'de istifa olur mu?
Ak parti Dernekpazarı İlçe Başkanı  Zeki Avni Usta istifa edeceği söylentilerine son noktayı koydu.
 
Zeki Avni Usta Belediye Başkanlığı adaylığı için için istifa edip aday adayı olmuştu. Başkan adayı gösterilmeyince yoğun baskılar üzerine İlçe Başkanlığı görevini yerel seçimleri bitirene kadar kabul etmişti. Seçimlerden sonra kendisinin yorulduğunu söyleyerek istifa etme düşüncesinin olduğunu belirtmesi, İlçe teşkilatı ve Ak partiye gönül veren vatandaşlardan tepki almıştı. İlçe Başkanlığı görevinde kalması için her kesimden baskı gören İlçe Başkanı  son olarak İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile yaptığı görüşmede ardından yaptığı açıklamada İlçe Başkanlığı görevine devam edeceğini açıkladı.
 
İlçe Başkanı Usta açıklamasında,“Uzun ve yorucu bir dönemden geçtik. Yaklaşık 10 yıldır partimize hizmet vermenin haklı gurunu yaşıyorum. Ancak yorgunluğumu sivil olarak  dinlenerek atmak istedim. Ama sağolsun gönüldaşlarımız bizleri görevinin başında görmek istedi. Şahsıma ve yönetim kurulumuza duyulan güvenden dolayı ve İlçe Başkanlığı görevinde kalmamı isteyen partili partisiz tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler