Trabzon'da ağaçlar buz tuttu

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulubü Derneği üyeleri önemli turizm merkezlerinden Uzungöl ile Kuştul, Demirli Köyü, Yukarı Köseli mezralarını gezerek doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.Saatlerce kar üzerinde yürüyüp zaman zaman kayak yaparak yol alan üyeler y

Trabzon'da ağaçlar buz tuttu

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulubü Derneği üyeleri önemli turizm merkezlerinden Uzungöl ile Kuştul, Demirli Köyü, Yukarı Köseli mezralarını gezerek doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Saatlerce kar üzerinde yürüyüp zaman zaman kayak yaparak yol alan üyeler yolda rastladıkları buz kesmiş ağaçların fotoğraflarını görüntülediler.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulubü Derneği Kulübü Başkanı Aydın Mutlu, dernek olarak amaçlarının insanların şehir gürültüsünden uzaklaştırarak doğayla bütünleştirmek olduğunu belirterek "Derneğimizin ismini aldığı Uzungöl'ü turizm olarak sadece yaz aylarında sınırlandırmak Uzungöl'e haksızlık olur. Kış turizmi için Uzungöl çok güzel bir alternatif. Karlı dağlarıyla, gölüyle ormanlarıyla adeta bütün doğa severlere haykıran Uzugöl'e eğer gerekli yatırım yapılırsa ülkemizin en gözde kış turizmin yaşadığı yerlerden birisi olacağını düşünüyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel