Trabzon'da ağaç katliamının standardı...

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Maçka İlçesi Dikkaya köyünde bulunan maden işletmesinin kesmiş olduğu ağaçlar bir süre önce Trabzon'un gündemine oturmuştu. Doğa katliamı olarak kabul edilen bu olayı BİMER'e baş vurarak şikayet eden Ezgi Çubukçu'n

Trabzon'da ağaç katliamının standardı...

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Maçka İlçesi Dikkaya köyünde bulunan maden işletmesinin kesmiş olduğu ağaçlar bir süre önce Trabzon'un gündemine oturmuştu. Doğa katliamı olarak kabul edilen bu olayı BİMER'e baş vurarak şikayet eden Ezgi Çubukçu'nun başvurusuna Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Maçka İşletme Müdürlüğü resmi yazıyla cevap verdi.

Tek sayfalık resmi yazıda öyle bir cümle kullanılıyordu ki okuyan herkes hayrete düştü. Maçka Orman İşletme şefliğinin göndermiş olduğu resmi yazıda " Maden alınan saha üzerindeki ağaçların yönetmeliğine uygun olarak tespit edilip değerlendirildiği bildirilmiştir."ifadeleri kullanıldı. Böylelikle ilk defa Türkiye'de ağaç katliamının standardı olduğu öğrenilmiş oldu.

Haber : Şükrü Üçüncü

10335825_10152336813268965_1994412889_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel