Trabzon'da ağabeye kurşun

Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde önceki gece meydana gelen olayda 42 yaşındaki A.Y. isimli şahsın silahla yaralayarak vurduğu şahsın kardeşi olduğu ortaya çıktı.Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde gece saat 02:00 sıralar

Trabzon'da ağabeye kurşun

Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde önceki gece meydana gelen olayda 42 yaşındaki A.Y. isimli şahsın silahla yaralayarak vurduğu şahsın kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde gece saat 02:00 sıralarında aralarında daha önceden oluşan bir husumetten ötürü çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kardeş A.Y. ağabeyi M.Y.’yi belinden çıkarttığı ruhsatsız 7 x 65 silahla karnından vurdu.

Ağabeyini vuran A.Y. daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşmayı başardı. M.Y. de olay yerine çağrılan ambulansla Nümune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Y.’nin durumunun iyiye gittiği belirtildi. 

cinayet.jpg

CİNAYET BÜRO DEDEKTİFLERİ YAKALADI

Ağabeyini vurarak ortadan kaybolmayı başaran kardeş A.Y. ise Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafınca değerlendirilen bir istihbarat sonucu Akçaabat ilçesinde bir evde yakalanarak gözaltına alındı. 

Cinayet Büro dedektifleri A.Y.’yi eve baskın yaparak etkisiz hale getirdi.

A.Y. bugün Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından çıkarıldığı Trabzon Adliyesi’nde hakim karşısında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel