Trabzon'da afiş, yürüyüş, gösteri alanları

Trabzon’da polis sorumluluk bölgesinde 2911 sayılı toplantı ve yürüyüş kanununa uygun olarak yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşleri için belirlenen yer, gösteri yürüyüşü yapılacak olan güzergah, yürüyüşe geçmek için toplanılacak yer ve afiş pankar

Trabzon'da afiş, yürüyüş, gösteri alanları

Trabzon’da polis sorumluluk bölgesinde 2911 sayılı toplantı ve yürüyüş kanununa uygun olarak yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşleri için belirlenen yer, gösteri yürüyüşü yapılacak olan güzergah, yürüyüşe geçmek için toplanılacak yer ve afiş pankart asılacak yerlerin belirlendiği açıklandı.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, Toplanma Yeri, Yürüyüş Güzergahı ve Alternatif Tiyatro Miting Alanı olarak “Toplanma Yeri; Kemerkaya Mahallesi, Kanuni Anadolu Lisesi karşısında yer alan Kanuni Heykeli yanı. Yürüyüş Güzergahı; Kanuni Heykeli’nin güney istikametinden başlayarak yeni yapılan araç üst geçidinden geçilerek belediye otobüs duraklarından Ahmet Şener Parkı’na giriş yapılmak suretiyle parkın içersinden miting alanına intikal. Miting Alanı; Anfi Tiyatro Alanı miting alanı olarak tespit edilmiştir” denildi.

Bu yerlere alternatif olarak ise “Toplanma Yeri; Cumhuriyet Caddesi Çoruh Elektrik Binası önü ile Demir Grand Oteli arasında kalan alan. Yürüyüş Güzergahı; Cumhuriyet Caddesi Çoruh Elektrik Binası önü ile Demir Grand oteli arasında kalan alandan başlayarak Özel İdare Kavşağı, Maraş Caddesi'ni takiben Meydan Miting Alanı. Miting Alanı olarak Meydan Eski Belediye Binası Önü ve Atatürk Alanı.

Ayrıca Toplanma yeri Yalı Mahallesi Toptancı Balık Hali Yanı, Yürüyüş Güzergahı; Devlet Sahil Yolu Caddes'ini (Trabzon-Akçaabat) batı istikametine doğru takiben Yeni Mahalle Eski İpek Yolu Fuar Alanı Girişi. Miting Alanı; Yeni Mahalle Eski İpek Yolu Fuar Alanı. Miting Alanı; İnönü Caddesi, Kahramanmaraş Caddesi, Ahmet Can Bali Sokak ile Yüzbaşı Emrullah Sokak arasında kalan alan” olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler