Trabzon'da adli kriz sürüyor

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye gündeminde düşmeyen Güvenlik ve Yargı krizinden en çok etkilenen iller arasında Trabzon bulunuyor. Trabzon Polisinin peş peşe yaptığı operasyonlarda delilli tutuklamalarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelile

Trabzon'da adli kriz sürüyor

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye gündeminde düşmeyen Güvenlik ve Yargı krizinden en çok etkilenen iller arasında Trabzon bulunuyor. Trabzon Polisinin peş peşe yaptığı operasyonlarda delilli tutuklamalarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüpheliler bir kısım savcılar tarafından serbest kalıyor.

Haber Merkezimiz muhabiri Şükrü Üçüncü bu nedenin nereden kaynaklandığını öğrenmek için yapmış olduğu çalışmayı tamamladı. Muhabirimizin edindiği bilgiye göre; Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Trabzon’da görev yapan bir çok savcının çalışma yerlerini değiştirdi.

Savcılar Türkiye’nin çeşitli muhtelif yerlerine tayin edilirken bu kentlere gitmemek için direniyor. Trabzon’dan ilişkilerini kesmeyen savcılar; bu sırada da polis ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalarda gözaltına alınan suçluları serbest bırakıyor. Bu durum her geçen bölgede risk oluşmasına neden oluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel