Trabzon'da 8 kişi tutuklandı

Trabzon'da uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak amacıyla örgüt kurdukları suçlamasıyla gözaltına alınan 15 kişiden 8'i tutuklandı.Maçka Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü 7 aylık soruşturma kapsamında önceki gün Trabzon il merkezi, Maçka ve Akçaabat i

Trabzon'da 8 kişi tutuklandı

Trabzon'da uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak amacıyla örgüt kurdukları suçlamasıyla gözaltına alınan 15 kişiden 8'i tutuklandı.

Maçka Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü 7 aylık soruşturma kapsamında önceki gün Trabzon il merkezi, Maçka ve Akçaabat ilçeleri ile Gümüşhane'nin Torul ilçesinde operasyon düzenlendi ve 15 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 8.5 kilo esrar, 240 dinamit ve bunlara bağlı 174 metre zaman ayarlı dinamit fitili, 3 av tüfeği, 6 tabanca, 5 cep telefonu ve 15 cep telefonu sim kartı ele geçirildi.

Teknik takip sonucu gözaltına alınanların birbirleriyle, 'Gelsem dolmuş parası verir misin?', 'Akşam sana ihtiyacım var, buluşalım' ve 'Ağabey moralim bozuk, gelsem sohbet eder miyiz?' gibi şifreli konuşmalarla irtibat sağladıkları belirlendi. Gözaltına alınanlardan birinin de uyuşturucu maddeleri almak için Güneydoğu'dan birkaç kişi ile irtibata geçtiği teknik takiple saptandı.

Maçka İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 15 kişiden 8 kişi tutuklanırken, 7'si serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel